Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Mijn rooster kwam vandaag en het pasvorm volkomen. Dank u. Laat me weten of zijn er overal dat ik kan positief weggaan terugkoppel over uw bedrijf!

—— Andrew Mullen

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Factory foto Workshop en Machine Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Baosheng
Aantal werknemers : 250~300
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : < 10%
Factory exports: YES
Certificate: ISO9001 AND SGS
senior engineers: 20 people

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2006, behandelend een gebied als 50 acres, met geregistreerd kapitaal van 20,5 miljoen RMB en meer dan 300 professionele en technische personeel en meer dan 15 hogere ingenieurs. Het bedrijf wordt gevestigd in de grootste de productiebasis van het draadnetwerk in Azië, de provincie van Hebei Anping, die „Geboortestad van Draadnetwerk in China“ wordt genoemd, dat in het zuidwesten van Tianjin-Haven van Bohai-Baai is, in het zuiden van Peking en Tianjin en dichtbijgelegen het Hebei-provinciekapitaal shijiazhuang. Het milieu is superieur en het vervoer is geschikt.

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een inzameling van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop voor de integratie van de professionele handelsmaatschappij van het draadnetwerk. Het de productiemateriaal van de bedrijf eigen vooruitgang en keurt de prima het smelten en het lassen technologie goed. Onze hoofdproducten zijn: staalgrating, bargrating, samengestelde staalgrating, tredeloopvlak, de dekking van de afvoerkanaalgeul, staal schermt en glasvezelgrating enz. Wij kunnen vlakte, Types, type-I, dwars of samengestelde staalgrating volgens de eisen van klanten leveren en onze producten worden wijd gebruikt voor workshoppassage, fabrieksgang en het platform van de staalstructuur in de industrieën als: stroom, chemisch product, aardolie, aardgas, behandeling van afvalwater, Automobiele vervaardiging en havenhaven. De laatste jaren hielden wij op het onderzoeken van en het ontwikkelen van nieuwe verschillende soorten draadnetwerk en omheining het opleveren, die wijd als vangrails in weg, spoorweg, luchthaven, gemeentelijke openbare faciliteiten, levende gemeenschap, stadion, kolenmijn, prairie, militair gebied en grens worden gebruikt.

Wij heten in binnen- en buitenland warm vrienden van alle hoeken van de wereld welkom allebei om ons, met de belofte van belangrijke technologie, superieure kwaliteit, gunstige prijs, volledige verscheidenheden en de nadenkende dienst te frekwenteren. Wij wensen ons samenwerken met succes en samen creëren de briljante toekomst!

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)